伊莉討論區

標題: 釜山國際電影節!河智苑拋波撼孫藝珍 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-10-2 12:29 AM     標題: 釜山國際電影節!河智苑拋波撼孫藝珍

第20屆釜山國際電影節喺剛剛韓國時間下午6點正式喺釜山海雲臺電影殿堂揭幕,眾韓國紅星如孫藝珍、河智苑、朴寶英、鄭宇盛、李光洙都有現身,而台灣男星陳柏霖及人妻湯唯亦有到場。
眾女星再次以戰鬥look上陣紅地毯,當中三線女星閔宋雅就以鮮紅通花連身裙上陣,曬鮮紅胸圍及打底褲搶鏡,十分惹火。
而「天然美女」孫藝珍亦唔執輸,以一條白色露膊兼低胸裙出場,大曬三吋長事業線,沿途珍妹更跟兩旁粉絲揮手示好,非常親民,之後珍妹就合作其新片《壞蛋必須死》的台灣男拍檔陳柏霖,更挽實對方隻手合照。
之後就到劇集《愛你的時間》女星河智苑出場,平時收得勁埋嘅佢今晚就「大解放」,以一條超deep V兼開衩黑色連身裙上陣,大騷「蜜瓜胸」兼長腿,性感程度爆曬燈,更令兩旁閃光燈閃個唔停。
相反,女星朴寶英就有點失色,以單膊金色連身裙出場嘅佢就冇咩睇頭,企喺兩位「長腿」男李光洙同李天熙中間嘅佢仲瞬間變成小矮人,非常搞笑。
至於人妻湯唯,今晚就冇同韓國導演老公金泰勇一齊行紅地毯,不過仍然成為焦點。

心得:論衣著豪放性感,韓國影星真算是亞洲第一啊!

[attach]111001896[/attach][attach]111001903[/attach][attach]111001897[/attach][attach]111001901[/attach][attach]111001902[/attach][attach]111001899[/attach][attach]111001898[/attach][attach]111001900[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-10-2 01:30 AM

有好身材當然要露阿
這樣觀眾才有眼福
要不注意太難了啦

作者: a5720104    時間: 2015-10-2 05:26 AM

兩人穿得是很性感啦
不過怎麼說呢
好像把身材不好的地方都給突顯出來了呢
感覺穿著簡單樣式的全智賢要好看多了
作者: zogol    時間: 2015-10-2 09:18 AM

天然的還是很有看頭,現場一定很吸睛。
作者: iisguagua    時間: 2015-10-2 03:29 PM

頒獎典禮就是要看身材啊!  所以挑對衣服很重要!
作者: wowowo0711    時間: 2015-10-2 06:54 PM

哇!馬上買機票去韓國,我要去看!波波相連。
作者: woomusic5237    時間: 2015-12-8 06:37 PM

作者: luckyman7j    時間: 2015-12-8 10:38 PM

作者: bronson38    時間: 2015-12-9 01:04 AM

他害羞的好可愛啊
期待
作者: hill0906    時間: 2015-12-9 01:16 AM

兩位女明星一黑一白的紅毯禮服讓人驚艷
期待陳柏霖與孫藝珍的新電影

作者: wow71    時間: 2015-12-31 12:04 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www.eyny.com/) Powered by Discuz!