查看完整版本: 巨商雙開法
頁: [1] 2

koo5 發表於 2007-7-31 08:23 PM

巨商雙開法

1)先開多個使用者
按...控制台/使用者帳戶/新增使用者 名字自己改^^
要加設密碼唷 不然後面不能開 剛剛試過
2)跟住...去返自己安巨商個個巨商資料夾度
 ps:通常會係C:\Program Files\Gamania\Gersang

3)跟住開始啦~係巨商個個巨商資料夾度搵返
  一個檔叫 "Gersang" 既檔好似下面咁將佢傳送到
  桌面當作捷徑
4)之後再次開多個出黎(姐係重復做返第3個程序)

5)之後會見到桌面會有2個巨商既檔 "Gersang"
6)之後返返去桌面度...
  按個2個巨商既檔 "Gersang" 右製~按內容
  之後係目標個行後面打: -LF -CV
    記住 -LF 之前係要打個空格先打
7)之後改埋第2個
8)要雙開既要咁做...
  開左一個巨商先...跟住返去桌面
  按第2個巨商按右鍵
  選執行身份
  然後選另一個使用者  打埋密碼 定要一個有密碼既使用者)
  這樣就會開出另一個巨商程式嚕
9)玩得--...<div class='locked'><em>瀏覽完整內容,請先 <a href='member.php?mod=register'>註冊</a> 或 <a href='javascript:;' onclick="lsSubmit()">登入會員</a></em></div><div></div>

成成俊 發表於 2007-8-1 11:05 AM

我未聽過巨商有雙開:05:
不過多謝樓主~我e+用下先

hjkl 發表於 2007-8-1 11:51 AM

重有嫁咩!!!!而家?????!!!@@???

dm9ie4.of7# 發表於 2007-8-2 12:33 PM

多謝曬呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a30036001 發表於 2007-8-2 01:00 PM

真是非常的感激 希望我能成功 謝謝~<br><br><br><br><br><div></div>

Mageoftime 發表於 2007-8-9 01:20 PM

SEE過LA``大大~~~~~~~~~~^^

ksp9060505 發表於 2007-8-11 04:19 PM

巨商居然有雙開ㄝ!!!我都不知道!!:confused: :confused:

zxc79524 發表於 2007-8-12 05:13 PM

竟然這樣能雙開
那可以三開嗎?或者更多?

kcm_simon 發表於 2007-8-14 05:42 PM

:confused: 咁樣開嫁話電腦唔一定頂得順嫁wo~~~

kqzecs 發表於 2007-9-24 06:05 PM

太好了:biggrin: :biggrin:
可以雙開

inking 發表於 2007-9-26 04:55 AM

真的可以嗎??                     

yip2292001 發表於 2007-9-26 10:12 AM

試下得唔得先!!巨商既雙開法得唔得先!!<br><br><br><br><br><div></div>

gn90155 發表於 2007-9-29 01:01 AM

多謝呀~ 不過這個遊戲很少人在玩了
陸上常常都看不到人呀

ben249 發表於 2007-10-10 10:05 PM

真的可以雙開喔!!
謝謝大大提供的方法~~
有需要時會試試。

lung101 發表於 2007-12-5 09:44 PM

多謝大大的分亨  唔錯唔錯 我一會試下先
頁: [1] 2